Outdoor blog

Az Outdoor blog a természetben űzhető sportokról szól, kezdve a túrázástól egészen az extrém sportokig. Élménybeszámolók, programajánlatok, tanácsok...

Friss topikok

Írj te is az Outdoor blogra

Ha szeretnéd bemutatni kedvenc sportágadat, vagy élményeidet kívánod megosztani másokkal, esetleg egy közelgő outdoor programra akarod felhívni a figyelmet, akkor csak küld el azt az outdoorsportok@gmail.com e-mail címre és feltesszük a blogra.

HTML

Írd le Te is élményeidet, és nyerj barlangtúrát!

2008.09.16. 10:00 outdoor

Végigküzdöttél egy maratont? Megjártál egy teljesítménytúrát? Körbetekertétek a Balatont? Kirándultatok a Bükkben? Felejthetetlen élmény volt, és szeretnéd a weben látni a kalandjaitokat, megosztani másokkal az élményeidet?

...és még egy barlangtúrán is szívesen résztvennél a Solymári-Ördöglyukban?!? A legjobb helyen jársz! :)

Félretéve a süket szöveget: Mindenféle élménybeszámolót szívesen publikálunk az Outdoor blogon, és nem kell hozzá megmásznod a Mount Everestet, egészen hétköznapi történetek is jöhetnek, a lényeg maga az élmény! Küldhetsz féloldalas szösszenet egy kellemes sétáról a természetben, vagy sokoldalas kisregényt egy hosszúhétvégés extrém túráról, mindegy a méret és a megmozdulás teljesítményértéke. Bármilyen szabadban történt megmozdulásról írhatsz, lehet búvárkodás, vadvízi evezés, kenutúra, siklóernyőzés, sziklamászás, tényleg bármi… Vagy korcsolyázás, síelés, snowboard! Hiszen hamarosan jön a tél! Nem muszáj konkrét élményekről szólnia, pl. ha valami olyan érdekes sportot űzöl, amit nem sokan ismernek, de szeretnéd, hogy ez megváltozzon, itt az alkalom, írjál róla pár sort!

Ha tehát szívesen látnád viszont a történetedet itt az Outdoor blogon, és szeretnél résztvenni a játékon, nincs más dolgod, mint elküldeni az élménybeszámolódat e-mailben az outdoorsportok@gmail.com címre, és mi szépen összeszerkesztve kitesszük az oldalra.

Ami még fontos:

  • Témába illő legyen a beszámoló (Outdoor... Szobabumerángozást nem fogadunk el)
  • Használj rajta helyesírásellenörzőt (Word), mielőtt elküldöd!
  • Jó, ha színes a beszámoló! Ha tudsz, csatolj képeket, videót, útvonalat, vagy amit csak akarsz! :)
  • Természetesen minden esetben megjelöljük a cikk íróját, ahogy kéred, akár e-mail címmel.
  • A két "főszerkesztő"-nek nem ér a neve, harzol, és Arpesz nem játszik.
  • Ha kérdésed van, írd meg bátran kommentben!

Na, és akkor essen most már szó a játékról és a nyereményről is:

A sorsoláson minden cikk küldője részt vesz, méghozzá súlyozottan. Tehát pl. aki három írást küldött nekünk, az háromszor kerül a kalapba, vagyis háromszoros eséllyel indul a barlangtúráért. A játék 2008. december 31-ig tart, ekkor tartjuk a sorsolást is. A szerencsés nyertes pedig egy előre egyeztetett időpontban 4 barátjával együtt egy barlangtúrán vehet részt a Solymári-Ördöglyukban az Ifjúsági Barlangtúra és Barlangi Sportterápia Egyesület túravezetésével, részletek alább:


"A fokozottan védett Solymári-Ördöglyuk barlang Budapest közelében található, és az egyik legalkalmasabb barlang arra a célra, hogy a kezdők is biztonságosan kipróbálhassák az igazi, kúszós-mászós barlangászást, eredeti, kiépítetlen környezetben, mindenféle barlangász előképzettség nélkül is.
Túrázókat szakképzett
barlangász túravezetők kísérik végig a barlangon, ahol szűk és tágasabb folyosók, majd kisebb termek követik egymást. A járatokban kúszni-mászni kell, a nehezebb helyeken beépített létrák, és kapaszkodókötelek segítik a túrázókat, így bármilyen átlagos fizikumú résztvevő teljesíteni tudja az útvonalat.
A barlang bejárása igazi kalandtúra, kiépítetlen – nincs betonjárda, se beépített világítás, ezért minden résztvevőnek fejlámpás, barlangász sisakot biztosítunk.
A barlang időjárástól függetlenül, egész évben látogatható, hőmérséklete télen-nyáron 10 C°, így nyáron kellemesen hűvösnek, télen melegnek érezzünk a levegőjét."

4 komment

Címkék: nyereményjáték barlangászás

A bejegyzés trackback címe:

https://outdoor.blog.hu/api/trackback/id/tr39661019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis fehér amivel utazni érdemes... 2008.09.25. 16:26:10

Barlangtúráról/expedicíoról is lehet-e írni? :P
Bükkbe hova lenne a túra? Netán a Fekete-barlangba? XD

Stavi Viktor

Arpesz · http://kerekparral-athenig.blog.hu/ 2008.09.29. 13:14:33

Persze, írhatsz barlangtúráról is, sőt! ;)
A nyertes a Budai-hegységben található Solymári-ördöglyukban vehet részt egy felejthetetlen kalandban - 4 barátjával!

Kis fehér amivel utazni érdemes... 2008.09.30. 13:49:01

Na akkor ma este kapsz majd egy e-mailt tőlem. Fotók sajnos nincsenek a túráról :( .

Stavi Viktor

Kis fehér amivel utazni érdemes 2008.10.03. 22:51:39

Elküldtem a történetet.

Solymári (S)ÖRdöglyukban kuttatam is új járatok után nézve. Ellégé egy ementáli-sajt az egész barlang,akárki is megy oda jó mókában lesz része az biztos.

Stavi Viktor
süti beállítások módosítása