Outdoor blog

Az Outdoor blog a természetben űzhető sportokról szól, kezdve a túrázástól egészen az extrém sportokig. Élménybeszámolók, programajánlatok, tanácsok...

Friss topikok

Írj te is az Outdoor blogra

Ha szeretnéd bemutatni kedvenc sportágadat, vagy élményeidet kívánod megosztani másokkal, esetleg egy közelgő outdoor programra akarod felhívni a figyelmet, akkor csak küld el azt az outdoorsportok@gmail.com e-mail címre és feltesszük a blogra.

HTML

Motivációnak: Alastair Humphreys a világ körül

2007.10.26. 18:03 Arpesz

Általában, ha kevés kedvem van elindulni futni, pedig tudom, hogy kéne, és jólesne, újra megnézem Alastair Humphreys weboldalát. Az angol fickó nem csinált mást, mint egyetem után felkerekedett, és körbetekerte az egész világot. A 4 év alatt 60 országon és 5 kontinensen át vitt az útja, a 46000 mérföldet (73000 km) javarészt egyedül tekerte le. Most pedig, a nagy út után motivációs előadásokat tart üzletemberektől általános iskolásokig mindenkinek. Kb. ezt mondja el ebben az angol nyelvű videóban:



Moods of Future Joys, ez a címe a könyvének, ami az út első szakaszáról szól, és ingyen letölthető PDF-ben! Jó, hogy már így is elérhető, már gondolkodtam rajta, hogy megveszem magamnak Karácsonyra. :)
Szóval ez a figura azért nem semmi, ezt gondoltam megosztom Veletek, mert rám hatással volt. Számomra azt jelképezi, hogy kellő kitartással és elszántsággal a legnagyobb, legvadabb álmok is valóraválthatók. Persze álmodni is merni kell nagyot!

It's time like these You learn to live again!


Szóval nem telik bele negyed óra miután megnyitottam a srác honlapját, máris a közeli kiserdőben találom magamat, amint zenét hallgatva kocogok, és közben már a következő nagy bringatúrán álmodozom. Ahol ha a világot nem is, de a Balatont legalább megkerüljük! :)

Szólj hozzá!

Címkék: videó kerékpár világjáró

A bejegyzés trackback címe:

https://outdoor.blog.hu/api/trackback/id/tr18208990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása