Outdoor blog

Az Outdoor blog a természetben űzhető sportokról szól, kezdve a túrázástól egészen az extrém sportokig. Élménybeszámolók, programajánlatok, tanácsok...

Friss topikok

Írj te is az Outdoor blogra

Ha szeretnéd bemutatni kedvenc sportágadat, vagy élményeidet kívánod megosztani másokkal, esetleg egy közelgő outdoor programra akarod felhívni a figyelmet, akkor csak küld el azt az outdoorsportok@gmail.com e-mail címre és feltesszük a blogra.

HTML

Indul az Outdoor blog

2007.10.25. 23:48 harzol2

Legyen szó kerékpározásról, futásról, kalandtúráról, síelésről, túrázásról, extrém sportokról, tájfutásról vagy bármely más természetben űzhető sportról ez a blog igyekszik érdekes beszámolókkal, programajánlatokkal, tanácsokkal szolgálni minden sportág területéről.
Egy ilyen blog indítására nem biztos, hogy a mostani időpont a legmegfelelőbb, hisz az ősz közepén járunk és lassan itt a tél is, de aki igazán szeret a természetben sportolni az ilyenkor is megtalálja a számára megfelelő mozgásformát. Azoknak akik mostanában inkább mégis a szoba melegét választják igyekszünk kedvet teremteni egy kis kimozdulásra.
Arra törekszünk, hogy a blog témája minden természetben űzhető sportágra kiterjedjen, ám a lehetőségek szerencsére végtelenek, így mi sem próbálhatunk ki mindent és nem lehetünk ott mindenhol.
Éppen ezért, ha szeretnéd bemutatni kedven sportágad, vagy egyik élményed szeretnéd megosztani másokkal, esetleg egy közelgő outdoor programra szeretnéd felhívni a figyelmet, akkor csak küld el azt az outdoorsportok@gmail.com e-mail címre és azt feltesszük a blogra.
Reméljük sok élménnyel gazdagodtok itt és a természetben egyaránt!

Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://outdoor.blog.hu/api/trackback/id/tr34208399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása